17 augusti 2016
18:00

Västerås IK P06:1 Svart

Referat: IK Oden P06 - Västerås IK P06:1 Svart

Grabbarna gjorde en fin insats på ett blåsigt och kallt Brandhovda IP ikväll där man visade att det är värt att kämpa ända in i kaklet. Oden spelade bra och gav våra backar och målvakt mycket att göra under hela matchen. Vi skapade samtidigt en hel del framåt så sammantaget var det en match som böljade lite fram och tillbaka i chanser. I slutet av första halvlek hamnade vi i underläge till ställningen 1-0 till Oden. I andra halvlek fick vi bokstavligen medvind men Oden kunde ändå göra 2-0. I det läget såg det lite mörkt ut men grabbarna fortsatte spela fotboll med många fina passningskombinationer i våra anfall och ett flertal skott som smet precis utanför stolparna. Efter ett massivt tryck från vår sida kunde vi till slut få det efterlängtade första målet och reducerade till 2-1. Matchen fortsatte vara öppen och det skulle dröja ända till första övertidsminuten då VIK slog till igen. En lång utspark fångades upp av vår forward som kunde styra bollen förbi Odens målvakt in i mål. Slutställning 2-2! Bra spelat killar, VIK ger aldrig upp!!